• Heerlijk genieten

  Een eiland gehuld in licht en vergezicht. Waar zee en tijd in overvloed, komen en weer gaan. Waar de wind verhaalt hoe stuivend zand aanspoelt en verwaait. Welkom in het mooiste hotel van Schiermonnikoog. Een plek om even thuis te komen, op te laden en met een opgeruimd gemoed weer weg te gaan.

  Reserveren
 • Groepen

  Bent u op zoek naar een perfecte locatie om te vergaderen, een feest te geven of te trouwen? Waar is het beter toeven dan op Schiermonnikoog. Samen met u kunnen wij een volledig programma verzorgen.

  Lees meer
 • Restaurant

  Graag verwelkomen wij u in ons gezellige restaurant. Ontbijt, lunch of diner, onze keuken en bediening staan voor u klaar. Ook op ons terras bent u natuurlijk van harte welkom. Vanaf 18.00 stelt u zelf uw 2, 3 of 4-gangen menu samen aan de hand van onze kaart.

  Bekijk onze menukaart

Welkom bij Hotel Graaf Bernstorff - Schiermonnikoog

Hotel – Appartementen – Restaurant – Terras

Midden in de levendige kern van het dorp Schiermonnikoog, vindt u het statige Hotel Graaf Bernstorff. Genoemd naar de laatste particuliere eigenaar van het eiland; Graf (titel) Von Bernstorff. Het hotel herbergt een sfeervol restaurant, een knusse bibliotheek, 17 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers , 26 ruime appartementen en de recent gebouwde 17 luxe suites, eveneens gelegen aan de Reeweg. Hier is het, na omzwervingen over het eiland, aangenaam neerstrijken.

Boek rechtstreeks via onze website of per telefoon of per e-mail, en krijg de laagste prijs!