• Heerlijk genieten

  Een eiland gehuld in licht en vergezicht. Waar zee en tijd in overvloed, komen en weer gaan. Waar de wind verhaalt hoe stuivend zand aanspoelt en verwaait. Welkom in het mooiste hotel van Schiermonnikoog. Een plek om even thuis te komen, op te laden en met een opgeruimd gemoed weer weg te gaan.

  Reserveren
 • Groepen

  Bent u op zoek naar een perfecte locatie om te vergaderen, een feest te geven of te trouwen? Waar is het beter toeven dan op Schiermonnikoog. Samen met u kunnen wij een volledig programma verzorgen.

  Lees meer
 • Restaurant

  Graag verwelkomen wij u in ons gezellige restaurant. Ontbijt, lunch of diner, onze keuken en bediening staan voor u klaar. Ook op ons terras bent u natuurlijk van harte welkom. Vanaf 18.00 stelt u zelf uw 2, 3 of 4-gangen menu samen aan de hand van onze kaart.

  Bekijk onze menukaart

Welkom bij Hotel Graaf Bernstorff - Schiermonnikoog

Hotel – Appartementen – Restaurant – Terras

Geachte gast; Corona, we hebben er op dit moment allemaal mee te maken. Zoals u weet is de horeca gesloten, met uitzondering van de hotels. Dat betekent dat wij u nog steeds graag verwelkomen als onze gast op ons prachtige eiland. Zoek de rust op in deze roerige tijden. Ons restaurant is helaas gesloten, echter, wij bezorgen u ontbijt en diner op uw kamers, suite of appartement. Ook serveren wij een deel van ons drankenassortiment bij u op de accommodatie. Misschien iets minder gezellig dan in ons restaurant, maar onze brigade doet zijn uiterste best om u op uw accommodatie te voorzien van een heerlijke maaltijd en een bijpassend drankje. Uiteraard zien wij toe op naleving van de coronaregels en staan wij in voor uw veiligheid tijdens uw verblijf bij ons.

Midden in de levendige kern van het dorp Schiermonnikoog, vindt u het statige Hotel Graaf Bernstorff. Genoemd naar de laatste particuliere eigenaar van het eiland; Graf (titel) Von Bernstorff. Het hotel herbergt een sfeervol restaurant, een knusse bibliotheek, 17 comfortabele en sfeervol ingerichte hotelkamers , 26 ruime appartementen en de recent gebouwde 17 luxe suites, eveneens gelegen aan de Reeweg. Hier is het, na omzwervingen over het eiland, aangenaam neerstrijken.

Boek rechtstreeks via onze website of per telefoon of per e-mail, en krijg de laagste prijs!