Appartementen

Aan de achterzijde van het hotel bevinden zich 26 ruime en comfortabele appartementen. Allen zijn smaakvol ingericht.

De 2-kamerappartementen, hebben 1 slaapkamer. De 3-kamerappartmenten, hebben 2 slaapkamers. De slaapkamers bieden ieder ruimte aan 2 gasten. In de ruime woonkamer is een open keuken, een zit- en eetgedeelte dat uitkomt op een balkon of terrasje op het Zuiden. De hoger gelegen appartementen hebben een Frans balkon. De appartementen zijn uitgerust met een prettige badkamer met ligbad. Het toilet is gescheiden in de hal. De appartementen worden zonder hotelservice en ontbijt gereserveerd. Uiteraard is het altijd mogelijk ontbijt bij te boeken. 

In verband met Corona bezorgen wij onze heerlijke dinergerechten ook in onze appartementen. Deze maaltijden zijn klaar om genuttigd te worden, zonder verdere bereidingen. Ook bezorgen wij een deel van ons drankenassortiment bij u op het appartement.

Ook kunt u gebruik maken van onze ontbijtservice op uw appartement.

Honden zijn niet toegestaan in onze appartementen!

Boek rechtstreeks, wij garanderen u de beste tarieven!

  • 2-kamer appartement

    Gezellig en ruim appartement met een oppervlakte van 50m2 voor 2/3 personen bestaande uit een ruime slaapkamer met 2 nieuwe Avek boxsprings. Het woongedeelte bestaat uit een ruime zitgelegenheid, luxe eethoek, LED televisie en een volledig uitgeruste keuken.

  • 3-kamer appartement

    Comfortabel appartement met een oppervlakte van 60 m2 voor 4/5 personen bestaande uit 2 slaapkamers met ieder 2 nieuwe Avek boxsprings. Het ruime woongedeelte bestaat uit een ruime zitgelegenheid, luxe eethoek, LED televisie en volledige uitgeruste keuken.