Hotelsuites

Op steenworp afstand van Hotel Graaf Bernstorff, op Reeweg 11, zijn per juli 2018 een 17-tal luxe hotelsuites gerealiseerd. Zij bevinden zich, net als Hotel Graaf Bernstorff, in de gezellige dorpskern van Schiermonnikoog.

Iedere suite beschikt over een gezellige woonkamer met een volledig ingerichte keuken, en beschikt daarnaast over een aparte slaapkamer met badkamer ensuite.

De hotelsuites hebben een frisse eigentijdse uitstraling met als centrale thema's  'Schiermonnikoog en het strand'.

De suites beschikken over een TV in de living. Nagenoeg iedere suite heeft toegang tot zijn eigen terras of balkon.

De slaapkamers zijn ieder voorzien van twee Avek boxsprings zodat slaapcomfort gewaarborgd is.

De badkamers zijn voorzien van een toilet, luxe wastafelmeubel en een inloopdouche. Een handdoekradiator garandeert u heerlijk warme handdoeken in de ochtend.

Ontbijt serveren wij vanwege de Coronamaatregelen bij u op de kamer.

Een tiental suites is middels een zogenaamde 'connecting door' te combineren tot een 5-tal 'Familie Suites'. Deze 'connecting doors' zijn geplaatst ter hoogte van de slaapkamers zodat u en uw kinderen zonodig met elkaar in contact kunnen blijven.

In de suites zijn geen honden toegestaan

 • Hotelsuite

  Vanaf € € 123,45

  Met gepaste trots presenteren wij onze nieuwe hotelsuites. een 17-tal nieuwe accommodaties gerealiseerd aan de Reeweg 11, op een steenworp afstand van Hotel Graaf Bernstorff.

  De hotelsuites zijn stijlvol en eigentijds ingericht met als centrale thema's 'Schiermonnikoog en het strand'.

  Geniet u van de luxe boxspings die een heerlijke nachtrust garanderen. Uw slaapkamer is uitgerust met een voldoende kastruimte. De badkamer ensuite is luxe van uitstraling en beschikt over een WC, wastafelmeubel en een inloopdouche.

  De living is voorzien van een volledig ingerichte keuken. De suites zijn voorzien van een royale bank, fauteuil, en een eettafel met stoelen. De living beschikt over een TV.

  De suites beschikken nagenoeg allemaal over een terras of een eigen balkon.

  Voor het ontbijt maakt u gebruik van de faciliteiten van Hotel Graaf Bernstorff, eventeens gelegen aan de Reeweg op 100 meter van de suites.